Duke treguar 8 rezultate

TRANSPARENT Lab
BLEMISH CONTROL BHA Cleanser PH 3.5
Lares me 2% BHA dhe 5% Glicerine per lekura adulte me tendence akneike
150ml

1,600 L

Elyn’s Lab
GAME CHANGER
Lares me bazë vajore per pastrimin e makeup, SPF dhe yndyres se grumbulluar ne pore
100ml

1,100 L

Elyn’s Lab
MUST HAVE
Lares i bute ne trajte xheli i cili pastron thellesisht lekuren tuaj pa e thare apo irrituar ate
100ml

900 L
Best
Seller

TRANSPARENT Lab
OIL BASED Cleanser
Lares me baze vajore me 3% Squalene + 1% Vit E
200ml

2,200 L

TRANSPARENT Lab
PHA SOFT PEELING Cleanser
Lares me PHA+BHA (5% Gluconolactone + 1% Ac. Salicilik)
150ml

1,600 L
Best
Seller
Out of stock

TRANSPARENT Lab
ROSE CALMING Cleanser (PH 5.5)
Lares i bute me 5% Centella + 5% Aloe Vera edhe per lekurat shume te ndjeshme
150ml

1,600 L

Acnemy®
ZITCALM® Cleanser
Larës qetësues kundër skuqjeve
150ml

1,200 L
Best
Seller

Acnemy®
ZITCLEAN®
Larës xhel për fytyrën me 1% Ac. Salicilik, 0.1% Quora Noni dhe 3% Azeloglicine (Ac. Azelaic + Glicine)
150ml

1,300 L
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.