Duke treguar 2 rezultate

Best
Seller

TRANSPARENT Lab
1% BAKUCHIOL Firming Cream
Krem forcues dhe hidratues me 1% Bakuchiol, 1% Centella dhe 1% Peptide
50ml

2,000 L
Best
Seller

TRANSPARENT Lab
RETINAL AGE REVERSE Cream
5% Retinal i inkapsuluar, 2% Peptide Complex dhe 1% Bakuchiol
50ml

2,300 L
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.