Duke treguar 9 rezultate

Best
Seller

THERAMID®
A-RETINOATE
Trajtuesi me i fuqishem antirrudhe me permbajtje te larte retinoidesh (0.06% Retinyl Retinoate dhe 0.1% Retinal)
30ml

4,500 L

THERAMID®
ADVANCED EYE TREATMENT
Trajtim intensiv per syte me 5% Peptide, 5% Ceramide dhe 0.1% Retinol
15ml

3,400 L
Best
Seller

THERAMID®
AZID
Trajtim intensiv me 15% Acid Azelaik (forme e paster), Carnosine dhe Oatmeal koloidal
30ml

3,900 L
Best
Seller

THERAMID®
C-TETRA E.F.
Trajtim intensiv me 20% Vitamin C ne tre forma, Acid Ferulik dhe Vitamin E
30ml

3,900 L

THERAMID®
CERAMIDE TREATMENT
Trajtim intensiv me 3% Ceramide, Ectoine dhe Cica
30ml

3,900 L
Best
Seller

THERAMID®
CLINICAL VITAMIN A
Trajtim intensiv me Retinoide (Retinal 0.1%, Retinol 0.3%, Granactiv Retinoid 5%)
30ml

3,900 L
Out of stock

THERAMID®
COPPER PEPTIDE
Trajtim intensiv antirrudhë me 3% Copper Peptide
30ml

4,900 L

THERAMID®
DERMA PEPTIDES
Trajtim intensiv me 22% Multi-Peptide
30ml

3,900 L
SALE!
Up to 100%

THERAMID®
HAPCA FILLER
Trajtim intensiv me Acid Hialuronik
30ml

3,900 L
Bashkohu listës së pritjes Do ju njoftojmë kur produkti të jetë përsëri në gjendje. Ju lutemi lini adresën e emailit.